Duurzame en verantwoorde producten
Vaste verzendkosten
Gratis retourneren in de winkel
14 dagen bedenktijd
 • Nederlands
 • Verzenden & retourneren

  Verzenden & retourneren

  Levertijd & verzendkosten

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  € 7,65

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNl. Over het algemeen zal de aflevering van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

  Bedenktijd/Retour

  Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

  Het herroepingsrecht is van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen.

  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste via uw account de functie “Retouren” gebruiken. Indien u uw order geplaatst heeft als gast, kunt u zich met hetzelfde e-mailadres registreren om het gastaccount om te zetten in een klantenaccount. U kunt er echter ook voor kiezen om contact met ons op te nemen via [email protected]. Vul in alle gevallen het ingevulde retourformulier in en voeg het in bij de doos.

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Download retourformulier

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Product ruilen?

  Wilt u uw product ruilen? Dat is binnen 14 dagen geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Under Construction. Verbergen