Duurzame en verantwoorde producten
Vaste verzendkosten
Gratis retourneren in de winkel
14 dagen bedenktijd
 • Nederlands
 • Merken

  ester & erik

  Elegante kwaliteitskaarsen gemaakt van de zuiverste grondstoffen

  Alle ester & erik kaarsen worden geproduceerd in Silkeborg, Denemarken. Hier zijn twee factoren essentieel voor het produceren van goed presterende kaarsen: de kwaliteit van de grondstoffen en het uiteindelijke uiterlijk van de kaarsen.
  De kaarsen zijn natuurlijke producten, gemaakt van was, pit en kleurstof van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 100% paraffinewas van de zuiverste kwaliteit die beschikbaar is, die kan worden verwarmd en gebruikt zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten. De lont is gemaakt van 100% zuiver katoen, terwijl zowel de kleurstoffen als de lakken op waterbasis zijn en dus geen aceton of aniline bevatten.
  Alle kaarsen worden in elke fase van het productieproces op kwaliteit gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het frame, de was, de kleur, de lak en de verpakking aan de hoge kwaliteitseisen voldoen om een perfect eindproduct te garanderen.

  Elegante en klassieke houders voor alle kaarsen

  Het assortiment kandelaars zag voor het eerst het levenslicht toen Erik Møller er een creëerde voor het zilveren huwelijksfeest van hem en Ester. Sindsdien is het aanbod gegroeid. Alle houders zijn klassiek en elegant vormgegeven, waarbij de kaars centraal staat.
  Er zijn houders of plateaus voor alle verschillende kaarsen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »